Όραμα-Αποστολή

Στη 2S πιστεύουμε ότι προκειμένου να δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία στον ιδιαίτερα ευαίσθητο χώρο της Υγείας και να ανακουφίζουμε ασθενείς με τα προϊόντα μας, έχουμε υποχρέωση να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ιδιαίτερα συνεπείς σε όλα τα στάδια της δραστηριότητάς μας.

Επενδύουμε στην «ομάδα» μας, η οποία περιλαμβάνει όλους τους συνεργάτες & πελάτες. Η άμεση και άψογη εξυπηρέτησή σας δίνει αξία στη δική σας προσπάθεια την οποία υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Οι άνθρωποι της 2S βρίσκονται δίπλα σας για να σας ενημερώσουν και να σας δειγματίσουν τα προϊόντα, ενισχύοντας και υποστηρίζοντάς σας σε κάθε βήμα!

Οι αξίες της συνεργασίας, της υπευθυνότητας, της εστίασης στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και της συνεχούς προσπάθειας για περαιτέρω βελτίωση, αποτελούν ιδανικά που η 2S εκτιμά ως στοιχεία της προσωπικότητας των ανθρώπων της και των συνεργατών της.

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τις ανάγκες των πελατών μας στην παροχή υψηλού επιπέδου λύσεων σε θέματα Υγείας αλλά και άνετης διαβίωσης. Όραμά μας είναι η καθιέρωση της 2S στον ευρύτερο χώρο της Υγείας, ως του πιο αξιόπιστου συνεργάτη στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και λύσεων, με συνέπεια και αμεσότητα, και παράλληλα η διαρκής εξέλιξή μας, ως έμπρακτη απόδειξη του αδιάκοπου ενδιαφέροντός μας για την κάλυψη των νέων αναγκών.

Το Ερευνητικό Έργο

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, 2007-2013» (Ε.Π. ΑΝ.Α.Δ) και συγκεκριμένα της Δράσης «Ενίσχυση της απασχόλησης των ερευνητών σε επιχειρήσεις», με τη συγχρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας/ΕΣΠΑ, η εταιρία 2S Iατρικός-Παραϊατρικός Εξοπλισμός Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε ερευνητικό Έργο με τίτλο «Σχεδιασμός και Εφαρμογές Τεχνολογίας τρισδιάστατων υφασμάτων σε Ιατρικά Βοηθήματα & Προϊόντα». Ο παρών ιστότοπος έχει ως σκοπό τη διάδοση των στόχων και των ευρημάτων του Ερευνητικού Έργου.

ΣΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ PROJECT;

Εάν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες για το ερευνητικό μας πρόγραμμα
μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ