Έρευνα & Ανάπτυξη

Επενδύουμε σε προϊόντα υψηλής ποιότητας και δεν διαπραγματευόμαστε την ουσιαστική παροχή βοήθειας και ανακούφισης που μπορεί να προσφέρει ένα σωστά κατασκευασμένο προϊόν. Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται αποκλειστικά για τη 2S σε διεθνώς αναγνωρισμένα εργοστάσια, με τις ειδικές προδιαγραφές που έχουν τεθεί από την εταιρία και το δικό μας ποιοτικό έλεγχο. Όλα τα προϊόντα φέρουν σήμανση CE και τα εργοστάσια.

Επενδύουμε σε συνεχή έρευνα αγοράς, σε νέες κατασκευές και νέα υλικά, με στόxo τόσο τη βελτιστοποίηση της ποιότητας όσο και την καλύτερη δυνατή κοστολόγηση. Φροντίζουμε ώστε τα προϊόντα μας να είναι οικονομικά και προσιτά με την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής και ποιότητας. Επενδύουμε στον εμπλουτισμό του καταλόγου μας με νέα, πιο σύγχρονα και πιο αποτελεσματικά προϊόντα και παράλληλα επενδύουμε στην επέκτασή μας και σε νέους τομείς του ευρύτερου χώρου της Υγείας.

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τις ανάγκες των πελατών μας στην παροχή υψηλού επιπέδου λύσεων σε θέματα Υγείας αλλά και άνετης διαβίωσης. Όραμά μας είναι η καθιέρωση της 2S στον ευρύτερο χώρο της Υγείας, ως του πιο αξιόπιστου συνεργάτη στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και λύσεων, με συνέπεια και αμεσότητα, και παράλληλα η διαρκής εξέλιξή μας, ως έμπρακτη απόδειξη του αδιάκοπου ενδιαφέροντός μας για την κάλυψη των νέων αναγκών.

Το Ερευνητικό Έργο

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, 2007-2013» (Ε.Π. ΑΝ.Α.Δ) και συγκεκριμένα της Δράσης «Ενίσχυση της απασχόλησης των ερευνητών σε επιχειρήσεις», με τη συγχρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας/ΕΣΠΑ, η εταιρία 2S Iατρικός-Παραϊατρικός Εξοπλισμός Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε ερευνητικό Έργο με τίτλο «Σχεδιασμός και Εφαρμογές Τεχνολογίας τρισδιάστατων υφασμάτων σε Ιατρικά Βοηθήματα & Προϊόντα». Ο παρών ιστότοπος έχει ως σκοπό τη διάδοση των στόχων και των ευρημάτων του Ερευνητικού Έργου.

ΣΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ PROJECT;

Εάν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες για το ερευνητικό μας πρόγραμμα
μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ